Logga in:

Bättre bokningsregler 2018

  • Bokningen är bindande men du kan genom att logga in på vår hemsida själv och utan kostnad flytta en bokning till en tidigare tur eller kurs. Du kan också själv ändra bokad kajakmodell.
  • Har du valt Flexibel bokning så kan du även flytta din bokning framåt en gång.
  • Vi på Escape har lång erfarenhet av att bedöma väderförhållanden i vårt område. Om vi tvingas ställa in aktiviteten på grund av för hårt väder eller annan orsak meddelar vi detta till dig via epost så snart vi tagit det beslutet och returnerar sedan inbetald avgift direkt.
  • Bedömning av väder gör vi, samma dag och plats som aktiviteten skall genomföras. Vår bedömning baseras mer på verkligt väder och erfarenhet än på aktuell väderprognos.
  • Regn är aldrig ett hinder för en lyckad tur!
  • Vi kräver att du är simkunnig för att få delta på våra aktiviteter på vattnet.

Bokning

Roll/bassäng, fortsättning

Fortsättningskurs - eskimåsväng i bassäng

För dig som har gått rollkurs tidigare eller kan rolla, ofta eller bara ibland. Kursens upplägg liknar det för grundkursen. Max deltagarantal är lägre(10) än på grundkursen för att möjliggöra en ännu mer individuell coachning.

Du kommer att jobba med att få en roll som fungerar även under icke optimala förhållanden. Vi åstadkommer detta genom att skapa kontrollerad svårighetsstegring. Exempel på detta är roll med konstgjort motstånd eller med en förminskad yta på paddelbladet.

Pris 2300.- för 7 timmar under 2 dagar.

Lördag 24 mars kl 10-14
Söndag 25 mars kl 10-13


Tid: Lö 24 mar – Sö 25 mar

Pris: 2300.-