Logga in:

Bättre bokningsregler 2018

  • Bokningen är bindande. Du kan dock genom att logga in på vår hemsida själv och utan kostnad flytta en bokning till en tidigare tur eller kurs.
  • Har du valt Flexibel bokning så kan du även flytta din bokning till en senare tillfälle eller annan aktivitet - en gång.
  • Om vi tvingas ställa in aktiviteten på grund av för hårt väder eller annan orsak meddelar vi detta till dig via epost så snart vi tagit det beslutet och returnerar sedan inbetald avgift direkt.
  • Om vi tvingas ställa in en aktivitet på grund av brist på guide, dubbelbokning eller liknande meddelar vi detta till dig via epost så snart vi vet och returnerar sedan inbetald avgift direkt. Du får dessutom möjlighet att delta i aktiviteten vid ett annat tillfälla, utan kostnad.
  • Det är en stor säkerhetsrisk att vara drog eller alkoholpåverkad under aktiviteten. Vid misstanke använder vi alkometer. Är du påverkad mister du din plats på aktiviteten.
  • Vi kräver att du är simkunnig för att få delta på våra aktiviteter på vattnet.
  • Kom i tid! Vi väntar 10 minuter på eventuellt sent ankommande deltagare. Kommer du senare förlorar du din plats på aktiviteten.
  • Vi har valt att inte erbjuda återbetalning av avgifter på grund av sjukdom eller olycka. Läs mer om varför här.

Bokning

British Canoeing 3 Star Sea - en fortsättningskurs

British Canoeing 3 Star Sea - en 5 dagars fortsättningskurs

Detta är 5 intensiva dagar där du kommer att lära dig alla viktiga aspekter av havskajakpaddling, så som: navigation, paddelteknik, turplanering, incidenthantering, manövrering, paddling i sjögång, överfarter mm. Du får strukturerad feedback och skräddarsydda uppgifter och övningar för att du skall utvecklas maximalt. En assessment av dina färdigheter pågår under hela veckan och om du bedöms klar på fredagen åker du hem med ett British Canoeing 3 Star Sea certifikat.
Vi förlägger dagarna på olika områden beroende på väder för att kunna erbjuda så många sorters miljöer som möjligt. Vi kommer att göra minst en lång dagstur till Nidingen, Tistlarna, Vinga eller annan exponerad del av vår kust.

Om du behöver hyra kajak eller torrdräkt så väljer du det som extra vid bokningen.


Tid: Må 17 sep – Fr 21 sep

Pris: 8995.-