Logga in:
Kajaktillbehör hos Escape Outdoors

Bättre utrustning ger mer glädje!

Försäljning av kajaker och utrustning

Vi säljer kajaker och tillbehör från några av världens bästa tillverkare. Produkterna vi erbjuder är testade, noga utvalda och i vårt tycke ovärderliga för den ambitiöse paddlaren. Dessa säljer vi "direkt från lager" i Önnered. Någon traditionell butik har vi inte.

Vi hjälper dig gärna att prova ut kajak och övrig utrustning på plats. Därefter beställer vi de produkter som vi för tillfället inte har i lager och levererar dessa till dig så fort som möjligt.

När det gäller kajaker importerar och säljer vi hela sortimentet från Sea Kayakaing UK och Rockpool. Välkomna in för provpaddling, vi har många kajakmodeller som demo. Ibland lägger vi ut ett par av våra demokajaker till salu till mycket attraktiva priser. Se mer under rubriken lager.

På paddelfronten har vi de båda ärkerivalerna Celtic Paddles och Lendal North America. Celtic är underbart Low-Tech. Ett oförstörbart verktyg som har levererat i många år och kommer att fortsätta göra så. Lendal representerar andra änden av spektret med sin super hightech teknik. Detaljer och precision som ingen annan och en känsla i vattnet som är magisk.

Detta gör det så klart svårt att välja men vi hjälper dig gärna prova och argumentera. Vi har demopaddlar och du kommer säkert att ha en åsikt om båda paddlarna efter test. Om vi har kunder som köper båda? You bet!

Vi säljer även världens bästa segel för paddlesailing!

Välkomna!

Varumärken på Escape Outdoors