Logga in:

Våra kurser och instruktörer är erkända av British Canoeing, något som borgar för kvalité.

Lär dig mer om havskajakpaddling och friluftsliv

På våra kurser blandar vi övningar med teori för att maximera din inlärning och förståelse. Vi använder marknadens bästa utrustning och kursinnehållet är i linje med internationella normer. Våra instruktörer är alla hängivna paddlare med coachutbildning för att ge dig det bästa förutsättningar för en effektiv och rolig kursdag.

Våra rutiner för att minska smittrisk

Läs mer om våra åtgärder för att minimera smittrisk.

Kurs

Aktuella tillfällenBeskrivningPris
Lö 25 dec kl 00–03Kajakkurs Friskvård500.-Läs mer / Boka
Fr 31 dec kl 00–03Kajakkurs Friskvård1000.-Läs mer / Boka

Är ni flera som vill deltaga i denna aktivitet men inte kan någon av ovanstående datum? Hör av er via mail så försöker vi lösa det!

Fler datum publiceras efterhand.

Vi utbildar privatpersoner, företagsgrupper och även kollegor i branschen. Våra kurser har en logisk progression där teknik och kunnande från en kurs används och byggs på i nästa. Vi hoppas att med vårt kursprogram kunna inspirera dig till nya utmaningar i kajaken och hjälper gärna till med att hitta rätt kurs för dig.

Varför kurs?

Med en av våra grundkurser innanför västen kan du känna dig trygg på att du fått bästa möjliga kunskap och information inför fortsatta upplevelser i kajaken, kanoten eller annat friluftsliv.

Kursintyg

Vi har valt att inte ge något diplom för närvaro på våra kurser. Däremot får du ett stiligt diplom om du klarar de lite mer utmanande säkerhetsövningarna som ingår på kursens nivå. Diplomet finns då tillgängligt online efter kursen och du kan själv printa ut dem eller bara veta om att du har det i digitalt format och säkert förvarat hos oss.

Roll/bassäng

Vattenvana, höga och låga stöd, sculling, rollar, grönlandsteknik mm.
Förkunskaper för Roll/bassäng, grundkurs: Inga särskilda förkunskaper.
Förkunskaper för Roll/bassäng, fortsättning: Du har en roll, bra eller dålig.

Lektioner

För dig som vill utveckla din teknik i kajaken ytterligare ger vi privatlektioner. Du lägger tillsammans med instruktören upp träningstid och vad som ska ingå i lektionen.

Padddlesailing

Lär dig selga med din havskajak, så kallad paddlesailing. Vi är själva hängivna paddelseglare och har både kunskap och utrustning att låna ut.

Bushcraft

Att behärska grundläggande friluftsfärdigheter så som t ex att göra upp eld, göra ett enkelt vindskydd och övernatta ute ger dig komfort, gädje och säkerhet i naturen. Vi har stort fokus på spårlös fädsel coh respekt för naturen på våra kurser i Bushcraft.

Gästcoach

Några gånger varje år brukar vi bjuda in mer långväga instruktörer att ge kurser hos oss, med en internationell prägel. Var och en är bland de allra främsta i världen inom sin specialtitet.

British Canoeing Personal Performance Award Provider Logo

Var hålls aktiviteten?

Vi utgår från vårt center på Önnereds brygga utanför Göteborg.

Information om hur du bäst hittar till oss:

Bilingual courses

Vem leder kursen?

Våra glada och trevliga kursledare har förutom vår interna utbildning även alla certifierade genom BC, ISKGA eller motsvarande.

Vår instruktörsutbildare Johan Wagner är Sveriges kanske mest meriterade utbildare inom havskajakpaddling.

Kursspråk

Våra kurser hålls på svenska eller engelska beroende på vilka deltagare som är med.

Bilingual courses