Logga in:

Bokningsregler 2021

  • Bokningen är bindande. Du kan dock genom att logga in på vår hemsida själv och utan kostnad flytta en bokning till en tidigare tur eller kurs, om sådan finns.
  • Har du valt Flexibel bokning så kan du även, fram till 24 timmar innan aktivitetsstart, flytta din bokning till en annan dag/tid eller avboka och få bokningsbeloppet(exklusive flex-tillägget) returnerat.
  • Om vi tvingas ställa in aktiviteten på grund av för hårt väder eller annan orsak meddelar vi detta till dig via epost så snart vi tagit det beslutet och returnerar sedan inbetald avgift direkt.
  • Det är en stor säkerhetsrisk att vara drog eller alkoholpåverkad under aktiviteten. Vid misstanke använder vi alkometer. Är du påverkad mister du din plats på aktiviteten.
  • Vi kräver att du är simkunnig för att få delta på våra aktiviteter på vattnet.
  • Kom i tid. Vi väntar ca 10 minuter på eventuellt sent ankommande deltagare. Kommer du senare riskerar du alltså att förlora du din plats på aktiviteten.
  • Vi har valt att inte erbjuda återbetalning av avgifter på grund av sjukdom eller olycka. Läs mer om varför här.

Bokning

Vinterpaddling

Kallvattensövningar

Vi firar att vattentemperaturen är låg genom att gemensamt genomföra badövningar med kajak. Vi kommer att gå igenom räddningsmetoder och alla får så klart välja hur ambitiös man vill vara just den dagen. Torrdräkt är att föredra men inget krav. Varmt ombyte, varm dricka och gott humör(och humor) är et stort plus. Vi gör en lägereld på land så att du kan värma dig efter doppet. Tag med egen kajak eller hyr på plats av oss. Dito med torrdräkt.

Förkunskaper:
Du behöver behärska grunderna i paddling för att kunna delta i denna kurs.

Välkommen!


Tid: Lö 13 mar kl 12–15

Pris: 495.-