Logga in:

Bokningsregler 2021

  • Bokningen är bindande. Du kan dock genom att logga in på vår hemsida själv och utan kostnad flytta en bokning till en tidigare tur eller kurs, om sådan finns.
  • Har du valt Flexibel bokning så kan du även, fram till 24 timmar innan aktivitetsstart, flytta din bokning till en annan dag/tid eller avboka och få bokningsbeloppet(exklusive flex-tillägget) returnerat.
  • Om vi tvingas ställa in aktiviteten på grund av för hårt väder eller annan orsak meddelar vi detta till dig via epost så snart vi tagit det beslutet och returnerar sedan inbetald avgift direkt.
  • Det är en stor säkerhetsrisk att vara drog eller alkoholpåverkad under aktiviteten. Vid misstanke använder vi alkometer. Är du påverkad mister du din plats på aktiviteten.
  • Vi kräver att du är simkunnig för att få delta på våra aktiviteter på vattnet.
  • Kom i tid. Vi väntar ca 10 minuter på eventuellt sent ankommande deltagare. Kommer du senare riskerar du alltså att förlora du din plats på aktiviteten.
  • Vi har valt att inte erbjuda återbetalning av avgifter på grund av sjukdom eller olycka. Läs mer om varför här.

Bokning

Paddling i södra skärgården

TUR MED GUIDE

Paddla 100km på 24 timmar

Escape Outdoors bjuder in till en utmaning den 14-15 maj. Vi paddlar från vår brygga i Önnered, runt Stora Rösö och tillbaka till bryggan. 4,17km med start varje helt timme. Beroende på hur fort du paddlar får du 15-30 minuters vila mellan varven. Den som inte finns på startlinjen inför nästa start är ute ur leken. Det finns så klart priser. Klarar du 25km (6 tim) får du brons, 50km(12 tim) silver och för de som kör hela dygnet och klarar 100km hägrar guld.

Det är alltså gemensam start varje hel timme utanför bryggan. Socialt och trevligt. Du behöver inte paddla snabbt. Den optimala farten kommer vi nog att hitta men vi gissar att den är ganska låg. Tag med en plastback som kan stå på bryggan där du kan förvara din energi, jacka etc. Valfri paddlingsfarkost. Det här är inte en tävling utan en utmaning som vi gör tillsammans. Fun for the wicked.
Välkommen!

Första start kl 12:00 lördag 14 maj. Sista start 11:00 söndag 15 maj.


Tid: Lö 14 maj – Sö 15 maj

Pris: 300.-