Logga in:

Bokningsregler 2023

  • Bokningen är bindande. Du kan dock genom att logga in på vår hemsida själv och utan kostnad flytta en bokning till en tidigare tur eller kurs, om sådan finns.
  • Har du valt Flexibel bokning så kan du även, fram till 24 timmar innan aktivitetsstart, flytta din bokning till en annan dag/tid eller avboka och få bokningsbeloppet(exklusive flex-tillägget) returnerat.
  • Om vi tvingas ställa in aktiviteten på grund av för hårt väder eller annan orsak meddelar vi detta till dig via epost så snart vi tagit det beslutet och returnerar sedan inbetald avgift direkt.
  • Det är en stor säkerhetsrisk att vara drog eller alkoholpåverkad under aktiviteten. Vid misstanke använder vi alkometer. Är du påverkad mister du din plats på aktiviteten.
  • Vi kräver att du är simkunnig för att få delta på våra aktiviteter på vattnet.
  • Kom i tid. Vi väntar ca 10 minuter på eventuellt sent ankommande deltagare. Kommer du senare riskerar du alltså att förlora du din plats på aktiviteten.
  • Vi har valt att inte erbjuda återbetalning av avgifter på grund av sjukdom eller olycka. Läs mer om varför här.

Bokning

Självräddning havskajak

Självräddning i havskajak - 4 timmar

Kursen riktar sig till dig som vill känna dig självständig och säker i kajaken och bemästra situationen efter en kapsejsning. Självräddning är en hjärtesak för oss. När du kan självräddning är du inte längre begränsad till att paddla nära land eller hoppas på att dina kamrater skall kiunna hjälpa dig upp efter en kapsejsning.
Under kursen kommer vi att träna på att komma upp i kajaken efter en kapsejsning. Vi utforskar olika metoder och leker fram en mångsidig och robust färdighet hos dig. Oavsett om du kommer till kursen som nybörjare eller kan komma upp i kajaken redan så tar vi dig till nästa nivå.


Tid: Sö 11 sep kl 10–14

Pris: 1595.-