Logga in:
Paddling i Önnered med Escape Outdoors Club

Escape Outdoors kajakcenter med Escape Outdoors Club ligger vid Önnereds Brygga i kanten av Göteborgs södra skärgård.

Hur du blir en bättre paddlare -våra bästa tips

Grundreceptet är enkelt: Paddla mer och paddla med andra som är bättre än dig eller vill bli bättre än de är nu.

En blandning av egen paddling, paddling tillsammans med andra ambitiösa paddlare och lektioner ger bäst resultat.

Som medlem i Escape Outdoors Club har du genom vår hemsida möjligheter till smidig samordning av träning tillsammans med andra medlemmar med liknande ambitioner och mål som dig. Du anger vilken nivå du har och om du har för avsikt att lära dig mer. Resultatet syns i medlemslistan och du kan själv kontakta medlemmar för att planera turer och färdighetsträning.

I plattformen har vi även möjligheter att annonsera turer med olika svårighetsgrader. På så sätt kan du antingen själv initiera/bjuda in till tur eller anmäla dig och följa med på annonserade turer.

Vi ger lektioner till små grupper av paddlare som vill lära sig mer om paddling och sikta mot Sea Kayak Award, Coastal Sea Kayak Award eller helt enkelt bara bli en säkrare och bättre paddlare.

Vårt sätt att coacha paddlare på är väl beprövat och är produkten av många års erfarenhet. Vi gör allt för att ge dig de mest relevanta och mest effektiva verktygen för att utvecklas som paddlare. Andra coacher har andra metoder, tekniker och verktyg. Att lära sig från flera olika coacher är något som vi rekommenderar. Med fler källor blir dina kunskaper och erfarenheter mer heltäckande. Ibland behöver man byta influens, kort eller långvarigt, för att fortsätta utvecklas.

Några relevanta videoklipp - är under produktion och kommer snart...!

Kolla gärna in ett par av våra andra filmer på vår YouTube-kanal så länge. Prenumererar och kommenterar du så lovar vi att producera mer.