Log in:

Privacy Notice

Webbplatsen drivs av Solid Skills AB, Kvarnkullevägen 6, SE-43952 Åsa. Solid Skills AB fungerar som registeransvarig för personuppgifter. Vi bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

Vi skyddar dina personuppgifter

Vi har ett starkt tekniskt skydd för de personuppgifter du lämnar på vår websida. Om du har anledning att tro att din kommunikation med oss inte längre är säker (om du till exempel upplever att säkerheten för de konton som du har hos oss är utsatt för risk), vänligen meddela oss om problemet omedelbart genom att kontakta oss (se Kontakta oss, nedan).

Insamling av personuppgifter

För att kunna hantera dina förfrågningar och uppfylla dina önskemål, samlar Solid Skills AB in de personuppgifter du lämnar via kontakt- och anmälningsformulär och liknande på denna Webbplats:

När du anmäler dig till en aktivitet, blir medlem eller har ett kajakförvaringskontrakt hos oss sparar vi uppgifterna för att kunna möta kraven från både dig som kund som inför myndigheterna.

Om du prenumererar på våra reklamutskick och nyhetsbrev, kan du när som helst välja bort kommande utskick.

Om du bara besöker vår websida utan att logga in på ditt konto samlas bara information upp genom cookies och pixeltaggar.

Syftet med insamlingen av personuppgifter

Vi samlar in och lagrar information för att kunna utföra de tjänster du beställer av oss. Det kan gälla anmälan till aktiviteter, medlemskap eller kajakförvaring.

För att funktioner på vår hemsida för administration av och kommunikation med och mellan medlemmar skall fungera.

Känsliga personuppgifter

Vi använder tjänsten Stripe för att hantera kortbetalningar på vår websida. Vi behöver därför dela vissa av dina personuppgifter till Stripe, så som kontakt- och orderinformation. Stripe är specialister på snabb och säker hantering av kort och personuppgifter.

Vi uppmanar dig att vara mycket försiktig med att skriva känsliga personuppgifter på anmälningar, publicering av turer(medlemmar) mm

Dina rättigheter

Du har när som helst rätt att invända mot eller avböja insamling, bearbetning och användning av dina personuppgifter, inklusive be om att få personuppgifter raderade, genom att skicka en önskan om detta till adressen angiven ovan.