Logga in:

Våra kurser och instruktörer är erkända av British Canoeing, något som borgar för kvalité.

BC - British Canoeing

British Canoeing(BC) grundades 1936 för att England skulle få fram ett bra lag till OS i Berlin. Sedan dess har British Canoeing jobbat hårt för att höja nivån på både utövare och instruktörer/coacher inom både tävlings och rekreationspaddling.

British Canoeing har bredden, erfarenheten och kunskapen. Vi har i många år själva utbildat oss inom BC och sedan ett antal år har även våra kunder tillgång till utbudet. British Canoeing är det utbildningssystem inom paddling som är mest erkänt internationellt. Väljer du en British Canoeing-kurs hos oss så vet du att kvalitén är säkrad och att både din kunskap och ditt certifikat duger även utomlands.

Kurssnivån "Explorer" återfinns hos oss i vår Grundkurs. Vill du lära dig paddla kajak från grunden är detta den rätta nivån att börja på. Här får du en gedigen genomgång av grunderna i säkerhet och teknik.

Önskar du att lära dig mera finns det oändliga möjligheter för detta inom BC. Efter grundkursen behöver man tid i kajaken innan man går vidare till "Sea Kayak Award" och "Coastal Sea Kayak Award"

Välkommen!