Logga in:
Surfskikurser med Escape Outdoors

Surfski är fartfyllt, spännande och fantastisk träning.

Surfskikurser

Lär dig grunderna i surfski på vår endagarskurs. Du lär dig korrekt paddelteknik med vingpaddel, hur man kommer upp på skin igen efter att ha ramlat av och hur du paddlar och surfar vågor.

Surfski är en spännande och fartfylld typ av paddling där du sitter på en surfski istället för inuti en havskajak. Vi använder lagom stabila skis och du behöver inga tidigare erfarenheter av surfski eller paddling för att vara med på kursen. Du får låna våtdräkt flytväst och vingpaddel av oss.

Kurserna hålls vid Gårda Brygga utanför Åsa i Halland där förutsättningarna för surfski är optimala. Det är ca 45 minuters bilfärd från Göteborg. Alternativt rester du med lokaltrafiken och hoppar då av på Åsa station så hämtar vi dig där.

Surfski

För närvarande finns inga upplagda aktiviteter i denna kategori. Föreslå gärna ett datum som passar dig på info@escapeoutdoors.se så är chansen god att vi väljer just den dagen när vi lägger ut tillfällen.

En av de roligaste aspekterna av surfskipaddlingen är att paddla medvind/medsjö - en så kallad "downwind". Man paddlar då bara en väg och ordnar logistiken tillbaka med bil på land. Fartfyllt, roligt och socialt. Det behöver inte vara lika mycket vind och vågor som i filmen nedan utan funkar och är jättekul redan i ganska små vågor.