Logga in:

Resor

Anglesey north coast in a sea kayak

Paddlingsresa till Wales hösten 2018 - datum TBA

Följ med oss till det vackra och vilda Wales. Jobbar du mot att klara din BC 3 Star eller redan har tex en EPP nivå 3) så kommer du att platsa bra in i grupen rent tekniskt. Har du inte detta så kontakta oss så hjälper vi dig dit.

Flyg till Manchester och tåg till Holyhead ordnar du själv. Vi ordnar och delar på boendekostnaden på plats. Vi äter ute och/eller gemensamt lagad mat under veckan.

Detta ingår: Guidning och coaching under 5 dagar på vattnet + en vilodag i Snowdownia, transport av din kajak till och från Wales(alt hyr kajak där mot ett tillägg), lokala tranporter varje dag i vår minibuss.

Pris 9500.- / person (räkna med att hela resan går på styvt 13 000.- inkl allt)

Organisering av flygresa och boende sker gemensamt när du anmält dig. Max deltagarantal är 7 och 2 av dessa platser är redan förbokade då detta publicerats.

Anmäl ditt intresse till oss via mail, se längst ned på sidan.

Avancerad paddling i Wales

Lagom utmaningar för alla. Du behöver alldrig utsätta dig för mer utmaning än du finner lämpligt. Det fina med Anglesey är att man i väldigt stor grad kan välja graden av utmaning utan att resten av gruppen blir påverkad. Det finns alltså ovanligt stort utrymme för olika färighetsgrader i samma grupp. Vi vill dock att du har en 3 Star "på gång" eller en EPP blå i din hand.