Logga in:

Resor

Anglesey north coast in a sea kayak

Anglesey Sea Kayak Symposium - 8-10 maj 2020

Just nu vet vi inte om detta symposium kommer att kunna genomföras eller inte pga Covid-19.

Att delta på detta symposium är en del av en lång tradition för oss. Johan Wagner har deltagit på detta symposium över 20 gånger och det finns en god anledning till varför det fortsätter locka.

Vi arrangerar ingen resa till symposiet. Det behövs inte. Det är bara att anmäla sig och åka dig. Boka flyg till Manchester och hyrbil därifrån redan i god tid så blir det ganska billigt. Väl på plats brukar vi campa. Det är trevligt och relativt billigt. Vill man så finns det boende inomhus på centret.

Du kan hyra kajak på plats. Tag med dina vanliga paddelkläder.

Du behöver inte vara en duktig paddlare för att vara med. Erfarenhet från paddling i våra hemmavatten kan ändå inte förbereda dig på vad som väntar. En bra liknelse är att du har erfarenhet av längdskidåkning men nu skall du åka utför. Same same but different.

Det kommer paddlare av alla åldrar och erfarenhet. Oavsett tidigare erfarehet kommer du att bli en annan paddlare efter din första Walesresa. Kanske får du "buggen"? Du har nu blivit varnad.

Mer info och anmälan finns på Anglesey Sea Kayak Symposiums hemsida

Avancerad paddling i Wales Lugn paddling i Wales

Det fina med att Anglesey är en ö är att det alltid finns en vindsida och en läsida, men andra ord något för alla oavsett nivå och humör.