Logga in:

Bokningsregler 2023

  • Bokningen är bindande. Du kan dock genom att logga in på vår hemsida själv och utan kostnad flytta en bokning till en tidigare tur eller kurs, om sådan finns.
  • Har du valt Flexibel bokning så kan du även, fram till 24 timmar innan aktivitetsstart, flytta din bokning till en annan dag/tid eller avboka och få bokningsbeloppet(exklusive flex-tillägget) returnerat.
  • Om vi tvingas ställa in aktiviteten på grund av för hårt väder eller annan orsak meddelar vi detta till dig via epost så snart vi tagit det beslutet och returnerar sedan inbetald avgift direkt.
  • Det är en stor säkerhetsrisk att vara drog eller alkoholpåverkad under aktiviteten. Vid misstanke använder vi alkometer. Är du påverkad mister du din plats på aktiviteten.
  • Vi kräver att du är simkunnig för att få delta på våra aktiviteter på vattnet.
  • Kom i tid. Vi väntar ca 10 minuter på eventuellt sent ankommande deltagare. Kommer du senare riskerar du alltså att förlora du din plats på aktiviteten.
  • Vi har valt att inte erbjuda återbetalning av avgifter på grund av sjukdom eller olycka. Läs mer om varför här.

Bokning

Mareld/natt (kajak)

Mareldstur i kajak med guide - torrdräkt ingår

Turen börjar med att vi hittar en torrdräkt och paddlingsskor som passar dig. Därefter hjälps vi åt att välja kajak, flytväst och paddel som passar dig. Du får en ljusstav för att vi skall kunna se var alla är under turen.

Er guide är med under hela aktiviteten på vattnet.

Vi paddlar till någon mysig vik eller klippa där vi intar det medhavda fikat(tag med själv). När mörkret har lagt sig ordentligt påbörjar vi spaningen efter mareld!

Turen är enkel och kräver inte så mycket av paddlaren men vi vill att du skall ha paddlat kajak minst en gång tidigare.

Välkommen!


Tid: On 30 nov kl 18–21

Pris: 995.-