Logga in:

Bättre bokningsregler 2018

  • Bokningen är bindande. Du kan dock genom att logga in på vår hemsida själv och utan kostnad flytta en bokning till en tidigare tur eller kurs.
  • Har du valt Flexibel bokning så kan du även flytta din bokning till en senare tillfälle eller annan aktivitet - en gång.
  • Om vi tvingas ställa in aktiviteten på grund av för hårt väder eller annan orsak meddelar vi detta till dig via epost så snart vi tagit det beslutet och returnerar sedan inbetald avgift direkt.
  • Om vi tvingas ställa in en aktivitet på grund av brist på guide, dubbelbokning eller liknande meddelar vi detta till dig via epost så snart vi vet och returnerar sedan inbetald avgift direkt. Du får dessutom möjlighet att delta i aktiviteten vid ett annat tillfälla, utan kostnad.
  • Det är en stor säkerhetsrisk att vara drog eller alkoholpåverkad under aktiviteten. Vid misstanke använder vi alkometer. Är du påverkad mister du din plats på aktiviteten.
  • Vi kräver att du är simkunnig för att få delta på våra aktiviteter på vattnet.
  • Kom i tid! Vi väntar 10 minuter på eventuellt sent ankommande deltagare. Kommer du senare förlorar du din plats på aktiviteten.
  • Vi har valt att inte erbjuda återbetalning av avgifter på grund av sjukdom eller olycka. Läs mer om varför här.

Bokning

Gästcoach

Incidenthantering och First aid för kommersiella guider (20 timmar)

Du får på denna kurs lära dig vad som förväntas av dig som leder betalande kunder så att du kan agera korrekt hela vägen från incident till eventuella efterspel. I rollen som guide behöver du hantera situationen så att kunderna både är säkra och känner sig omhändertagna. Du skall efteråt veta att du även gjort det som förväntades av dig av arbetsgivare och inblandade myndigheter. Vi går igenom de senaste inom HLR, larmning, standardiserat förfarande, överlämning till räddningstjänst, dokumentation, kontakt med media.

Kursen överlappar inte ISKGA incident management som huvudsakligen fokuserar på det praktiska handhavandet på och nära vattnet. Denna kurs kompletterar alltså ISKGA incident management. Escape Outdoors kräver båda dessa kurser för att få jobba som guide hos oss.

Plats:
Ölmanäs nära Åsa 45 km söder om Göteborg.

Pris:
3595.-


Tid: Lö 25 nov – Sö 26 nov

Pris: 3595.-