Logga in:

Bokningsregler

  • Bokningen är bindande men du kan genom att logga in på vår hemsida själv och utan kostnad flytta en bokning till ett tidagare datum eller tid. Du kan också byta kajakmodell.
  • Har du valt Flexibel bokning så kan du även flytta din bokning framåt en gång.
  • Vi på Escape har lång erfarenhet av att bedöma vind- och väderförhållanden. Om vi bedömer att din paddeltur inte kommer att bli lyckad på grund av väder eller vind, flyttar vi din bokning till en motsvarande aktivitet minst 60 dagar framåt och du har sedan möjlighet att välja en ny aktivitetsdag som passar dig. Se första regeln.
  • Bedömning av väder gör vi, samma dag och plats som aktiviteten skall genomföras. Vår bedömning baseras mer på verkligt väder än på prognosen.
  • Regn är aldrig ett hinder för en lyckad tur!
  • Vi kräver att du är simkunnig för att få delta på våra aktiviteter på vattnet.

Bokning

Gästcoach

Incidenthantering och First aid för kommersiella guider (20 timmar)

Du får på denna kurs lära dig vad som förväntas av dig som leder betalande kunder så att du kan agera korrekt hela vägen från incident till eventuella efterspel. I rollen som guide behöver du hantera situationen så att kunderna både är säkra och känner sig omhändertagna. Du skall efteråt veta att du även gjort det som förväntades av dig av arbetsgivare och inblandade myndigheter. Vi går igenom de senaste inom HLR, larmning, standardiserat förfarande, överlämning till räddningstjänst, dokumentation, kontakt med media.

Kursen överlappar inte ISKGA incident management som huvudsakligen fokuserar på det praktiska handhavandet på och nära vattnet. Denna kurs kompletterar alltså ISKGA incident management. Escape Outdoors kräver båda dessa kurser för att få jobba som guide hos oss.

Plats:
Ölmanäs nära Åsa 45 km söder om Göteborg.

Pris:
3595.-


Tid: Lö 25 nov – Sö 26 nov

Pris: 3595.-