Logga in:

FSRT / GSRT - Foundation Safty and Rescue Training

Detta är en heldagskurs med målet att ge dig tillräckliga kunskaper i säkerhet och räddning för dig själv och andra vid aktiviteter med bland annat kajak och kanot.

Kursen är till för dig som vill få en bred, praktisk och generisk kunskap om säkerhet vid paddling av kajak och kanot. Kursen krävs för den som vill gå tex "Level 1 Certificate in Coaching Paddlesport" och ofta om du skall jobba som ledare på tex ett läger.

Foundation Safety and Rescue Training

För närvarande finns inga upplagda aktiviteter i denna kategori. Föreslå gärna ett datum som passar dig på info@escapeoutdoors.se så är chansen god att vi väljer just den dagen när vi lägger ut tillfällen.

Minsta antal deltagare för denna certifiering är av praktiska skäl tre. Om det nära kursstart endast är du eller en till som är anmälda kommer vi att erbjuda dig andra tillfällen. Om inget av dessa passar dig får du avgiften i retur. Övriga bokningsregler finns på sidan där du bokar.

Mer om kursen

Vi använder oss av kajaker och kanoter under utbildningen men också kastlina, bogsersystem, slingor och andra hjälpmedel. Dagen innehåller självklart en hel del blöta övningar.

Förkunskaper: Du bör ha British Canoeing 2 Star, grönt paddelpass eller motsvarande kunskaper, dvs kunna paddla kajak och kanot på en grundläggande nivå.

Minsta antal deltagare för denna dag är av praktiska skäl tre. Om det nära startdagen endast är du eller en till som är anmälda kommer vi att erbjuda dig andra tillfällen. Om inget av dessa passar dig får du avgiften i retur. Övriga bokningsregler finns på sidan där du bokat.

Har du frågor?

Skicka gärna ett meddelande till oss på info@escapeoutdoors.se.

Kursens innehåll och svårighetsgrad motsvarar eller överstiger:

  • FSRT Foundation Safety and rescue training. Kursen leder till möjlighet till kursbevis i både GSRT och FSRT(FSRT krävs för bla Level 1 Certificate in Coaching Paddlesport)