Logga in:

Navigation 2 - Coastal Navigation and Tidal Planning

Detta är en heldags teoretisk navigationskurs. Vi kommer under kursdagen att öva på att planera turer och ta hänsyn till väder, tidvatten, ström mm. Kursen krävs bland annat för att få delta i BC - Sea Kayak Leader Training.

Kursen kostar 1795.- och är 8 timmar under en dag.

Navigation 2 - Coastal Navigation and Tidal Planning

För närvarande finns inga upplagda aktiviteter i denna kategori. Föreslå gärna ett datum som passar dig på info@escapeoutdoors.se så är chansen god att vi väljer just den dagen när vi lägger ut tillfällen.

Minsta antal deltagare för denna kurs är av praktiska skäl tre. Om det nära kursstart endast är du eller en till som är anmälda kommer vi att erbjuda dig andra tillfällen. Om inget av dessa passar dig får du kursavgiften i retur. Övriga bokningsregler finns på sidan där du bokar din kurs.

Mer om kursen

Vi kommer under kursdagen att använda karta och kompass för olika övningar. Vi har kartmaterial som du kan låna under kursdagen men tag med egen kompass.

Beroende på väder paddlar vi antingen ut direkt från vår brygga i Önnered eller så lastar vi kajakerna på vår trailer och kör till en plats med mer intressanta förhållanden. Detta för att din kursdag skall bli så givande som möjligt.

  • Sjökort och karta
  • Tidvattentabeller
  • Lets, guideböcker och local knowledge
  • Lokala variationer
  • Turplanering vid tidvattenpåverkan.

Har du frågor?

Skicka gärna ett meddelande till oss på info@escapeoutdoors.se.