Logga in:

Kajakförvaring

Vi har kajakförvaringsplatser både i Önnered och i Bjölahamnen. På båda platserna är kajakerna förvarade på ett sätt som är bekvämt för dig som paddlare, med bra miljö för kajaken och stöldsäkert.

Platserna kostar 165.- per månad i Bjöla och 300.- per månad i Önnered. Betalning av platshyran sker med automatiskt månadsbetalning från ditt kort. För närvarande har vi ett litet antal lediga platser både i Bjölahamnen och i Önnered. Maila oss din intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Just nu är kajakförvaringen i Önnered fullbokad men vi har platser kvar i Bjöla hamn. Kunder med plats i Bjöla har förtur till förvaringen i Önnered så det är en god idé att börja där och sätta sig på väntelistan (förväntad väntetid ca 9 månader) till Önnered.

Både i Önnered och i Bjöla finns möjlighet att hyra kajak för ett bra pris till din kompis. Bokning sker enkelt online och tillgängliheten är god.

På bilden överst på sidan ser du förvaringen och sjösättningsrampen i Bjöla.

Vi har en fin community av paddlare som paddlar ofta och året om. Turerna organiseras av medlemmarna själva och de flesta turer utgår direkt från Bjöla och Önnered. Vi välkomnar dig att bli en del av denna gemenskap.

Är du intresserad av något av våra erbjudanden? Registrear dig på Club-sidan så kontaktar vi dig inom ett par dagar.

Välkommen!

Kajakförvaring i Önnered

Förvaring i båthallen. Ca 30 meter till vattnet.

Kajakförvaring i Önnered

Förvaring i mastskjulet. Ca 5 meter till vattnet.