Logga in:

Kajakförvaring

Vi har kajakförvaringsplatser både i Önnered och i Bjölahamnen. På båda platserna är kajakerna förvarade på ett sätt som är bekvämt för dig som paddlare, med bra miljö för kajaken och stöldsäkert.

Platserna kostar 165.- per månad i Bjöla och 300.- per månad i Önnered. Betalning av platshyran sker med automatiskt månadsbetalning från ditt kort. För närvarande har vi ett litet antal lediga platser både i Bjölahamnen och i Önnered. Maila oss din intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Just nu bjuder vi på 3 månaders kajakförvaring i Bjölahamnen för alla som tecknar ett nytt förvaringskontrakt med oss! Du behöver inte ha köpt kajak eller något annan från oss för att ta del av detta erbjudandet. Välkommen!

För platserna i Önnered ingår dessutom Clubmedlemskap Silver vilket innebär att du kan hyra våra fina kajaker till det förmånliga club-priset och ta med dig dina kompisar ut på kajaktur. I Önnered finns också tillgång till omklädningsrum, toalett mm.

På bilden överst på sidan ser du förvaringen och sjösättningsrampen i Bjöla.

Vi har en fin community av paddlare som paddlar ofta och året om. Turerna organiseras av medlemmarna själva och de flesta turer utgår direkt från Bjöla och Önnered. Vi välkomnar dig att bli en del av denna gemenskap.

Är du intresserad av något av våra erbjudanden? Maila eller ring oss, kontaktuppgifter finns längs ned på sidan.

Välkommen!

Kajakförvaring i Önnered

Förvaring i båthallen. Ca 30 meter till vattnet.

Kajakförvaring i Önnered

Förvaring i mastskjulet. Ca 5 meter till vattnet.