Logga in:

Bokningsregler

  • Bokningen är bindande men du kan genom att logga in på vår hemsida själv och utan kostnad flytta en bokning till ett tidagare datum eller tid. Du kan också byta kajakmodell.
  • Har du valt Flexibel bokning så kan du även flytta din bokning framåt en gång.
  • Vi på Escape har lång erfarenhet av att bedöma vind- och väderförhållanden. Om vi bedömer att din paddeltur inte kommer att bli lyckad på grund av väder eller vind, flyttar vi din bokning till en motsvarande aktivitet minst 60 dagar framåt och du har sedan möjlighet att välja en ny aktivitetsdag som passar dig. Se första regeln.
  • Bedömning av väder gör vi, samma dag och plats som aktiviteten skall genomföras. Vår bedömning baseras mer på verkligt väder än på prognosen.
  • Regn är aldrig ett hinder för en lyckad tur!
  • Vi kräver att du är simkunnig för att få delta på våra aktiviteter på vattnet.

Bokning

Grottor

Grotttur

Detta kan bli höstens häftigaste upplevelse. Med rätt utrustning och med god fika i bagaget blir detta en tur att minnas. Vi samlas på Escape för gemensam transport till grottan. Resan tar ca 25 min. En kort men intensiv prommenad utgör vår anmarsch till grottan. Efter att ha fått hjälm, skyddskläder, handskar och pannlampa beger vi oss ned i underjorden. Vi lovar att ingen kommer oberörd från denna tur och de flesta upplever miljön i grottan som mysig och långt ifrån klaustrofobisk. Efter vistelsen i grottan avnjuter vi fika som vi bjuder på från en härlig utkikspunkt.


Tid: To 10 aug kl 17–20

Pris: 895.-