Logga in:

Bättre bokningsregler 2018

  • Bokningen är bindande men du kan genom att logga in på vår hemsida själv och utan kostnad flytta en bokning till en tidigare tur eller kurs. Du kan också själv ändra bokad kajakmodell.
  • Har du valt Flexibel bokning så kan du även flytta din bokning framåt en gång.
  • Vi på Escape har lång erfarenhet av att bedöma väderförhållanden i vårt område. Om vi tvingas ställa in aktiviteten på grund av för hårt väder eller annan orsak meddelar vi detta till dig via epost så snart vi tagit det beslutet och returnerar sedan inbetald avgift direkt.
  • Bedömning av väder gör vi, samma dag och plats som aktiviteten skall genomföras. Vår bedömning baseras mer på verkligt väder och erfarenhet än på aktuell väderprognos.
  • Regn är aldrig ett hinder för en lyckad tur!
  • Vi kräver att du är simkunnig för att få delta på våra aktiviteter på vattnet.

Bokning

Grottor

Grotttur

Detta kan bli höstens häftigaste upplevelse. Med rätt utrustning och med god fika i bagaget blir detta en tur att minnas. Vi samlas på Escape för gemensam transport till grottan. Resan tar ca 25 min. En kort men intensiv prommenad utgör vår anmarsch till grottan. Efter att ha fått hjälm, skyddskläder, handskar och pannlampa beger vi oss ned i underjorden. Vi lovar att ingen kommer oberörd från denna tur och de flesta upplever miljön i grottan som mysig och långt ifrån klaustrofobisk. Efter vistelsen i grottan avnjuter vi fika som vi bjuder på från en härlig utkikspunkt.


Tid: To 10 aug kl 17–20

Pris: 895.-