Logga in:

Bättre bokningsregler 2018

  • Bokningen är bindande. Du kan dock genom att logga in på vår hemsida själv och utan kostnad flytta en bokning till en tidigare tur eller kurs.
  • Har du valt Flexibel bokning så kan du även flytta din bokning till en senare tillfälle eller annan aktivitet - en gång.
  • Om vi tvingas ställa in aktiviteten på grund av för hårt väder eller annan orsak meddelar vi detta till dig via epost så snart vi tagit det beslutet och returnerar sedan inbetald avgift direkt.
  • Om vi tvingas ställa in en aktivitet på grund av brist på guide, dubbelbokning eller liknande meddelar vi detta till dig via epost så snart vi vet och returnerar sedan inbetald avgift direkt. Du får dessutom möjlighet att delta i aktiviteten vid ett annat tillfälla, utan kostnad.
  • Det är en stor säkerhetsrisk att vara drog eller alkoholpåverkad under aktiviteten. Vid misstanke använder vi alkometer. Är du påverkad mister du din plats på aktiviteten.
  • Vi kräver att du är simkunnig för att få delta på våra aktiviteter på vattnet.
  • Kom i tid! Vi väntar 10 minuter på eventuellt sent ankommande deltagare. Kommer du senare förlorar du din plats på aktiviteten.

Bokning

Grottor

Grotttur

Detta kan bli höstens häftigaste upplevelse. Med rätt utrustning och med god fika i bagaget blir detta en tur att minnas. Vi samlas på Escape för gemensam transport till grottan. Resan tar ca 25 min. En kort men intensiv prommenad utgör vår anmarsch till grottan. Efter att ha fått hjälm, skyddskläder, handskar och pannlampa beger vi oss ned i underjorden. Vi lovar att ingen kommer oberörd från denna tur och de flesta upplever miljön i grottan som mysig och långt ifrån klaustrofobisk. Efter vistelsen i grottan avnjuter vi fika som vi bjuder på från en härlig utkikspunkt.


Tid: To 10 aug kl 17–20

Pris: 895.-