Logga in:

2 star assessment

Detta är en certifieringsdag där vi går igenom alla tekniker som krävs för att erhålla "BC 2 star award". För att klara certifieringen behöver du kunna innehållet från kurserna Grundkurs havskajakpaddling och Grundkurs kanot. Detta kan du antingen lära dig på våra två kursdagar eller på egen hand.

2 star assessment

För närvarande finns inga upplagda aktiviteter i denna kategori. Föreslå gärna ett datum som passar dig på info@escapeoutdoors.se så är chansen god att vi väljer just den dagen när vi lägger ut tillfällen.

Minsta antal deltagare för denna dag är av praktiska skäl tre. Om det nära startdagen endast är du eller en till som är anmälda kommer vi att erbjuda dig andra tillfällen. Om inget av dessa passar dig får du avgiften i retur. Övriga bokningsregler finns på sidan där du bokat.

Mer om assessment

Vi kommer att paddla flera olika sorters kanoter och kajaker under dagen och du kommer att få värdefull feedback på din teknik och kunskaper. Innehållet är brett men har du gått våra två kursdagar som förberedelse inför assessment så har du mycket goda chanser att klara certifieringen och bli "British Canoeing 2 star paddler".

Har du frågor?

Skicka gärna ett meddelande till oss på info@escapeoutdoors.se.