Logga in:

BC Paddlesport instructor

Detta är en 4 dagars (32 timmar) coach-kurs för dig som vill arbeta med att lära ut paddling i en förening, skola eller på ett kajakcenter. Kursen leder fram till "Level 1 Certificate in Coaching Paddlesport" -certifikat som är en erkänt bra standard i kajakbranchen. Undervisningen sker både i kajak och kanot.

Level 1 Certificate in Coaching Paddlesport

För närvarande finns inga upplagda aktiviteter i denna kategori. Föreslå gärna ett datum som passar dig på info@escapeoutdoors.se så är chansen god att vi väljer just den dagen när vi lägger ut tillfällen.

Minsta antal deltagare för denna dag är 4. Om det inte blir tillräckligt många anmälningar till denna kurs kommer vi att erbjuda dig andra tillfällen. Om inget av dessa passar dig får du avgiften i retur. Övriga bokningsregler finns på sidan där du bokat.

Förkunskaper

Innan du går Coach Level 1 behöver du ha British Canoeing 2 Star Obervera att du behöver "British Canoeing 2 Star" även om du kanske redan har 3,4 eller 5 Star Sea som garant för att du kan grunderna i kantotpaddling. Du behöver även kursen FSRT

Mer om kursen

Vi använder oss av kajaker och kanoter under utbildningen med fokus i pedagogiken på säkert och roligt lärande.

I slutet av kursen genomgår man ett "test" och blir sedan Level 1 Coach. Du får en väldigt bra grund att stå på och under kursen får du värdefulla tips och övningsexempel som du kan använda i din undervisning.

Har du frågor?

Skicka gärna ett meddelande till oss på info@escapeoutdoors.se.