Logga in:

För att ta sig genom hela grottan krävs lite enklare klättring, hasning och ålning.

Grottur med fika

Släpp loss grottmänniskan i dig! För dig som inte provat grottkrypning förut lovar vi en upplevelse du sent skall glömma. En kort bit utanför Göteborg går vi tillsammans genom en nybörjarvänlig men ändå spännande grotta, njuter av utsikten över nejden och tar en fika under stjärnorna. Aktiviteten passar mycket bra för företagsgrupper.

Grottor

För närvarande finns inga upplagda aktiviteter i denna kategori. Föreslå gärna ett datum som passar dig på info@escapeoutdoors.se så är chansen god att vi väljer just den dagen när vi lägger ut tillfällen.

Grotturerna kostar 895.- per person och hela aktiviteten tar 3 timmar

Vi utgår från kajakcentret vid Önnereds Brygga och börjar med att du får skyddsoverall, hjälm, pannlampa och handskar. Vi åker sedan tillsammans till grottan i minibuss eller bil. När vi kommit fram till parkeringsplatsen är det bara en knapp kilometers promenad till ingången och vi hjälps åt att bära fika och utrustning. Väl på plats tar vi en stund för att njuta av utsikten(!) och orientera oss.

Tystnad och skuggspel

Vi går gemensamt in i grottan som omväxlande bjuder på partier där hela gruppen får plats att samlas och betydligt trängre partier där vi måste passera en i taget. För att se alla delar i grottan krävs lite enklare klättring, hasning och ålning. Alla moment är frivilliga och du kan när som helst välja att avstå eller ta en paus. Glöm inte av att stanna upp för att njuta av tystnaden och skuggspelen på väggarna från dina vänners pannlampor. Du känner så tydligt att grottkrypning är något som vi människor fascinerats av i alla tider.

En upplevelse för alla nivåer av grottmänniskor

Vi vågar påstå att grottan är nybörjarvänlig samtidigt som den inte lämnar någon oberörd. Om du upptäcker att du inte gillar upplevelsen finns det hela tiden goda möjligheter att vända om. Efter genomförd utforskning av grottan går vi tillbaka till utsiktspunkten och intar det medhavda fikat. Är det regn i luften kamperar vi under vårt tarp. När kaffet och tilltugget värmer som bäst och stjärnor eller regn strålar som mest återvänder vi till bussen och beger oss tillbaka till havsnivå. Alternativa hållplatser kan arrangeras efter överenskommelse.

Transport, fika, överdragsoverall, hjälm, pannlampa och handskar ingår. Klä dig som för rask promenad i kuperad stenig skogsterräng under rådande väder. Ta med en varm tröja eller jacka och något att sitta på i pauserna.

Välkommen med din bokning!

Har du frågor eller önskemål?

Skicka ett meddelande till info@escapeoutdoors.se