Logga in:
Kajaktur med guide på Escape Outdoors i Önnered

Escape Outdoors ligger alldeles i kanten av Göteborgs södra skärgård men vi arrangerar turer på andra vackra och spännande platser också.

Paddla på tur med guide

För dig som inte paddlat tidigare, inte har någon egen kajak eller vill ut med vänner (kollegor /kunder /familjen…) har vi paddelturer med guide. Med guidens hjälp bekantar du dig med utrustningen och får värdefulla tips när det gäller paddelteknik och manövrering som annars tar lång tid att komma på själv. Följ med på en av våra planerade Tur med Guide, eller låt oss arrangera en tur speciellt för att passar dig och dina vänner. Vår guide säkerställer att alla får ut mest möjligt av turen samt att turen blir intressant, spännande och säker.

Paddling i södra skärgården

Aktuella tillfällenBeskrivningPris
To 29 jun kl 18–21Kvällstur i kajak med guide - Guided evening kayak trip795.-Läs mer / Boka
On 9 aug kl 09–13Guided kayak trip 4 hours - In english!795.-Läs mer / Boka
To 31 aug kl 17–20Kajaktur med guide - Abonnerad795.-Fullbokad / Info

Är ni flera som vill deltaga i denna aktivitet men inte kan någon av ovanstående datum? Hör av er via mail så försöker vi lösa det!

Fler datum publiceras efterhand.

Tur med guide är till för dig som under trygg ledning vill känna på hur det är att paddla kajak. Vi startar med instruktioner om kajaken och övrig utrustning på land. En guide följer sedan med ut på turen. I lugnt tempo paddlar vi runt de närmaste öarna i skärgården och rastar i någon mysig vik. Ibland lastar vi kajakerna på trailern och kör en bit för att sedan paddla hem, eller vice versa.

Du behöver ingen tidigare kajakvana när du kommer till oss och vi har kunder i alla åldrar. Vi hjälper dig tillrätta med en stabil kajak och nödvändig utrustning. Klä dig som för rask promenad under rådande väder. Tag gärna med extra ombyte, företrädesvis vattentätt förvarat.

För alla

Du är välkommen att boka dig på någon av de annonserade turerna i listan ovan. En annonserad tur varar i allmänhet omkring 3–4 timmar inklusive tid på land. Du hinner få ett par fina timmar i skärgården efter jobbet eller en ledig dag, under trygg ledning av en eller flera av våra duktiga guider.

Kajakhyra ingår, om inget annat anges, i våra turer. I kajakhyran ingår kajak, paddel, flytväst och sittbrunnskapell. De som paddlar hjälps åt att bära kajakerna till och från sjösättningen samt att skölja och torka av utrustningen efter bruk. Tid på land för genomgång, förberedelser och efterarbete ingår i turen.

Klä dig som för rask promenad under rådande väder, gärna med slanka skor som tål att vara i vatten. Tag med fika/lunch/middag och extra ombyte, gärna i vattentät förvaring.

För företag/grupper om minst 5 personer

Är ni en grupp på minst fem personer kan vi guida en tur som vi tillsammans kommer överens om när den skall ske, hur den skall se ut och vad som skall ingå.

Vi lämnar gärna förslag på hur er tur kan se ut beroende på önskemål och förutsättningar.

Grundpris per person är 795.-, inklusive guide och utrustning.
Grundpriset gäller turer om cirka 3 timmar där vi utgår från och återvänder till Escape Outdoors lokaler i Önnered och ni har med er egen förtäring.
Priser och idéer för andra turer, längre eller med annat innehåll, på annan plats eller med andra inslag, lämnar vi gärna på förfrågan.

Mat

Vi hjälper er gärna med mat till er grupptur. Vi erbjuda:

  • Rejäl baguett med mycket pålägg, mineralvatten, kaffe och kaka. 130.- / person
  • Pytt i panna med rödbetor, gurka, mineralvatten, bröd smör ost, kaffe och kaka: 260.- /person

Välkommen med din bokning!