Logga in:

Har du gått en bra grundkurs eller paddlat länge på egen hand så är detta kursen för dig.

Kursens innehåll och svårighetsgrad motsvarar eller överstiger:

  • EPP nivå BLÅ
  • Brittish Canoeing 3 Star Sea
  • ISKGA fundamentals 2

Elevutlåtande:

Kursenvar enormt utvecklande för mig som paddlare. De två kursdagarna var lärorika samt fulla av paddling, diskussioner och skratt. Bra upplägg med teori och praktik varvat med varandra, med allt från paddlingsteknik till räddningsövningar och navigering. Kursen har gett mig ett ökat självförtroende vad gäller paddlingen, både för att kunna bege mig ut ensam och för att kunna fungera som en ansvarstagande, bidragande medlem i en grupp.

Fortsättningskurs i havskajakpaddling

En innehållsrik fortsättningskurs i havskajakpaddling. Detta är kursen för dig som kan paddla och vill fördjupa dina kunskaper. Hela kursinnehållet finns med på våra tvådagarskurser och på de kortare kurserna tar vi upp ett eller ett par teman som vi jobbar med. Kursen kan tas som ett steg mot att ta 3 star assessment eller som en utbildningsdag för dig utan certifieringsambition. Under kursen kommer vi endast att använda toppmoderna havskajaker och hela kursen hålls på och i havet.

Kursen kostar 3495.- och är 16 timmar under två heldagar. På minst av en av dagarna åker vi ut till Fotö eller liknanade exponerat område.

Fortsättningskurs i havskajakpaddling

Aktuella tillfällenBeskrivningPris
Lö 29 jul – Sö 30 julFortsättningskurs havskajak3495.-Läs mer / Boka

Är ni flera som vill deltaga i denna aktivitet men inte kan någon av ovanstående datum? Hör av er via mail så försöker vi lösa det!

Fler datum publiceras efterhand.

Minsta antal deltagare för denna kurs är av praktiska skäl tre. Om det nära kursstart endast är du eller en till som är anmälda kommer vi att erbjuda dig andra tillfällen. Om inget av dessa passar dig får du kursavgiften i retur. Övriga bokningsregler finns på sidan där du bokar din kurs.

Har du frågor?

Skicka gärna ett meddelande till oss på info@escapeoutdoors.se, eller ring oss på 031-69 19 50.