Logga in:
Företagsturer i kajak med Escape Outdoors

Njut av naturen, goda samtal och kanske god mat på en kajak eller kanottur med oss.

Guidade turer för företagsgrupper

Är ni en grupp på 5-50 personer så kan ni själva välja en dag och tid för turen.

Vi har all utrustning som behövs och leder er till de bästa platserna för för kajakpaddling, fika och bad.

Grundpris per person är 795.- för en tur på 3 timmar.

Vi utgår från och återvänder vanligtvis till Escape Outdoors lokaler i Önnered men offererar gärna turer även på andra platser alterativt A-B paddling. Varför inte avsluta paddlingen där ni har nästa aktivitet?

För företagsbokningar förbehåller vi oss rätten att ändra aktivitet om vädret skulle hindra oss från att tex paddla havskajak på havet. Det kan innebära att vi istället transporterar oss till ett ställe med mindre vind, paddlar kanot eller SUP eller genomför någon annan utomhusaktivitet istället. Detta för att både ni och vi skall vara säkra på att en bra aktivitet blir av på den dag och tid ni har planerat.

Guidad grupptur i kajak, 3 timmar

Denna aktivitet är tänkt för er som under trygg ledning vill känna på hur det är att paddla havskajak. Vi startar med instruktioner om paddling, kajaken och övrig utrustning på land. En guide är sedan med under hela turen. I lugnt tempo paddlar vi runt de närmaste öarna i skärgården och rastar i någon mysig vik. Medtag egen fika.

Detta är en aktivitet som alla kan vara med på även om man aldrig har provat kajak eller kanot tidigare. Skulle någon i gruppen föredra att inte vara med på paddlingen väljer vi ett utflyktsmål som också går att nå landvägen och möter upp där. Beroende på gruppstorlek kan vi ha en guide även för den delen av gruppen som väljer att prommenera.

Detta ingår:

Guide som följer med under hela aktiviteten, kajak eller kanothyra, lån av övrig utrustning, omklädningsrum(ej dusch). Eskimåsvängsdemonstration av guiden!

Pris 795.- per person

Guidad grupptur i kajak inklusive baguettmeny, 4 timmar

Denna aktivitet är tänkt för er som under trygg ledning vill känna på hur det är att paddla havskajak. Vi startar med instruktioner om paddling, kajaken och övrig utrustning på land. En guide är sedan med under hela turen. I lugnt tempo paddlar vi runt de närmaste öarna i skärgården och rastar i någon mysig vik.

I pausen dukar vi upp en buffe av pålägg och bröd så att alla kan stilla hungern. Vi bjuder även på kaffe/te och kaka.

Detta är en aktivitet som alla kan vara med på även om man aldrig har provat kajak eller kanot tidigare. Skulle någon i gruppen föredra att inte vara med på paddlingen väljer vi ett utflyktsmål som också går att nå landvägen och möter upp där. Beroende på gruppstorlek kan vi ha en guide även för den delen av gruppen som väljer att prommenera.

Detta ingår:

Guide som följer med under hela aktiviteten, kajak eller kanothyra, lån av övrig utrustning, omklädningsrum(ej dusch). Baguettmeny: bröd och gott om pålägg(bygg din baguette efter egen smak och hunger), kaffe/et och kaka. Eskimåsvängsdemonstration av guiden!

Pris 1295.- per person

Guidad grupptur MULTI - med en blandning av havskajaker, kanoter och SUP. 4 timmar

Denna aktivitet är tänkt för er som under enkla och roliga former prova på olika sorters paddling. Deltagarna få under aktiviteten möjlighet att prova på alla de olika farkosterna. Vi upprättar ett basläger och gör lägereld.

Ni har med er egen fika / grillkorv etc eller så ordnar vi det för er.

Detta är en aktivitet som alla kan vara med på även ägen och möter upp där. Beroende på gruppstorlek kan vi ha en guide även för den delen av gruppen som väljer att prommenera.

Detta ingår:

Guide som följer med under hela aktiviteten, hyra av utrustning, omklädningsrum(ej dusch).

Pris 1195.- per person

Turen finns även som 3-timmars aktivitet och kostar då 895.- per person.

Skogsutflykt med Bushcraft. 3 timmar

En trevlig skogsutflykt som alla kan vara med på. Vi utgår ifrån Escape Outdoors i Önnered eller annat ställe som lämpar sig för trivsel i skogsmiljö. Kanske i närheten av där ni redan är eller i något av de naturområden som omger Göteborg.

Vi berättar om Bushcraft och visar olika sätt att göra upp eld på. De som vill får själva prova att använda eldstål för att göra upp eld. Vi informerar om och följer naturligtvis allemansrätten som även går hand i hand med Bushcraftens etos.

Detta ingår:

Vi kokat kaffe och te över öppen eld och fikar på egen medtagen fika. Om ni önskar kan vi ordna med fika(50.- per person) eller vår populära och matiga baguett-meny (150.- per person).

Pris 795.- per person

Betalningsalternativ:

  • Faktura till företaget.
  • Bokningslänk där ni kan boka och betala de antal platser ni behöver.
  • En kombination där deltagarna bokar själva och betalar en egenandel som ni själva väljer. Vi fakturerar resterande del till företaget.

Hur du bokar:

Du bokar genom att maila oss en förfrågan om den dag om tid som passar er. Ni får svar samma dag. Maila oss på:info@escapeoutdoors.se

Vi välkomnar er till Escape Outdoors.

Vem leder turen?

Våra guider är duktiga lokala paddlare som känner till vår del av skärgåden mycket väl. Alla våra ledare har dessutom relevant utbildning inom ledarskap och första hjälpen.

Vill du lära dig mer om paddelteknik så ger vår guide dig gärna sina bästa tips.

Språk

Vi guidar på svenska eller engelska beroende på vilka deltagare som är med.

Bilingual courses

Vi har tillgång till tysktalande guider för gruppbokningar.